web analytics
Legutóbbi hozzászólások
Archívum
Kategóriák

Vannak dolgok

Mindenki nyugodjon meg, van munkám.

Ez is csak a pofátlan szerencsém miatt, ami mindig az utolsó utáni pillanatban, de jön. Határozott idejű, decemberig szól, ami kiváló, mert addig pont tudok keresni olyat, aminek értelme is van, ÉS még rendesen fizetnek is közben, kölcsönzött munkaerő vagyok, a cégen belül pedig VV Levi a főnököm (Vadmalac Vőlegénye Levi, ezt úgy jegyezzétek meg, hogy még egyszer nem fogom elmondani).

Engem általában fel szoktak pörgetni a sokkollégás munkahelyek, az egyterű irodásak különösképpen (bele sem merek gondolni, hány egyetemet végeztem volna végül el, ha lett volna valami tanulószoba vagy ilyesmi. Vagy legalább kollégium), és hát ez az, és amit különösen szeretek, az a kiváló munkaerőnek levés, és ezt az utóbbi időben nem nagyon éreztem, itt viszont már nem kell hozzá sok, úgyhogy három napja pörgök, pedig csak négy órákat aludtam. És egyszerűen óriási, hogy 40 perc ebédidőm van, amikor haza is jöhetek, de pl. első nap bevásároltam, ilyen még nem nagyon volt, mindig a halál faszán dolgoztam, ahol semmi bolt nem volt a környéken, és ha lejár a munkaidőm, egyszerűen nem kell csinálnom SEMMIT, hát ilyet is meglehetős régen éreztem, igaz, még nem indult el a színházi évad. Ja, persze minden összeér mindennel, első nap már asszisztáltam Álmosd Phaedra kombitlanítási tranzakciójához, és a volt talpreflexológus-tanárom egy ügyletéhez is, mókás dolog hozzáférni adatbázisokhoz, ezt már az antikváriumban meg a különböző színházakban is megtapasztaltam. Ha még egy-két területre bedolgozom magam, egyszerűen MINDENKIRŐL tudni fogok MINDENT, és és és a tanúvédelmi programban, ha lehet kérni, mondjuk gyártásvezető szeretnék majd lenni, úgyis kijött a StandOut személyiségteszten (ami a karrierszempontból fontos erősségekre mutat rá) a Connector típus, valójában Connector-Advisor kombináció, meg is írtam Adélnak, hogy “sajnos kevés állásinterjún lehet villantani azzal, hogy tök jól ÖSSZEHOZOK embereket, és hogy ugyan nincs semmilyen szakértelmem, de szívesen OKOSKODOK”, valamiért nevetett, pedig EZEKRE az erősségekre megalapozott tudás nélkül valóban elég nehéz építeni.

Külön öröm továbbá, hogy új lakótársam, Szomszéd beköltözése óta végre sikerült kitakarítanom a hűtőt (muszáj volt, mert jött anyám). A hűtőtakarítási rutinomra viszont tényleg lehetne karriert alapozni.

A külföldre cuccolás amúgy nem lett elvetve, szóval ki mit lát, szóljon. Egyébként múlt héten kellett volna visszaszólniuk a Burger Kingből, a KFC-be sem vettek fel, szóval én már vendéglátásba jó eséllyel sosem fogok bejutni, pedig igyekeztem nagyon lebutítani az önéletrajzomat, és minden interjún szerettek, de lehet, hogy eggyel feljebb nem gondolták, hogy hosszú távra kéne tervezni valakivel, aki csak halott német katona nem volt (a KFC első körösön hangzott el), és van egy ősz tincse (tudom, hogy ti erről tudtok, de én most láttam először ezen a fotón, kicsit meglepett, azt hittem, legalább egyenletesen őszülök, persze akár szexi is lehetne, ha elöl lenne, vagy nem tudom. Lehet, hogy eltűnik, ha megint lesz pénzem, és tudok venni B12 vitamint).

P1170796

 

Megint más: még dizájnolok majd meg effélék, de akit érdekel, segíthet tesztelni a fb timeline-t kiváltani szándékozó és minden egyebet a későbbiekben integráló weboldalamat, a jogosultsági körök beállítása volt különösen izgalmas, hát majd meglátjuk. (Illetve több izgalmas [=konstans agyfasz] probléma is felmerült, néhányat még mindig nem oldottam meg, de ebből csak kevés érinti az olvasókat.) (Na jó, van egy, ami érinti, akinek van hajlandósága segíteni a tesztelésben, csápolhat: bár elvileg már van jogosultságom a Disqus és a WP userek összefűzéséhez kommentszinten, én nem igazán látom, hogy ez hol valósul[na] meg.)

Majd még jövök, addig ki-ki elmondhatja, hogy mi van vele. Hamarosan visszatérek a szociumba, érdemes rákészülni!